Άρνεσεν: «Ο Γκαρσία είναι έτοιμος, θα δώσει το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε για την επιλογή του Δικεφάλου να δώσει τα ηνία της πρώτης ομάδας στον Πάμπλο Γκαρσία, προωθώντας τον Ουρουγουανό τεχνικό από την Κ19.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Live Sport», ο Φρανκ Άρνεσεν εξέφρασε την αισιοδοξία και τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Δανός πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου γνωρίζει καλά την περίπτωση του Ουρουγουανού προπονητή, με τον οποίο συνεργάστηκαν στενά κατά την κοινή τους θητεία στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προπονητική εξέλιξη του Πάμπλο και για την επιλογή του ΠΑΟΚ να του δώσει τον ρόλο του προπονητή στην πρώτη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα υπάρχουν πολλές απαιτήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Πάμπλο είναι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση, έχει παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Δούλεψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια στις ακαδημίες και απέκτησε τις εμπειρίες που πρέπει να έχει ένας προπονητής για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση