Έβγαλε εισιτήρια η Ομόνοια για το ματς με ΠΑΟΚ!

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ομόνοιας έκανε γνωστό ότι από την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, διατίθενται τα Πακέτα Εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας στην φάση των ομίλων του Europa League!

Για να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση, προφανώς εξασφάλισε το ΟΚ από τις τοπικές υγειονομικές αρχές και από την κυπριακή κυβέρνηση κι έτσι θα μπορεί να διαθέσει εισιτήρια για το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου της.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου αναφέρει ότι: “για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας και του περιορισμού της πιθανότητας μετάδοσης του ιού, αποφασίστηκε όπως η διεξαγωγή αγώνων σε αθλητικές εγκαταστάσεις των Λευκωσίας και Λεμεσού, στο πλαίσιο των αθλητικών πρωταθλημάτων, διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, νοουμένου ότι τηρούνται τα σχετικά πρωτόκολλα”.

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι απαγορεύεται η έκδοση και η πώληση εισιτηρίων στους φιλάθλους, των οποίων η ομάδα έχει την έδρα της στην Επαρχία Λευκωσίας και Λεμεσού και θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε άλλη Επαρχία.

Για παράδειγμα, εάν μια ομάδα με έδρα την Επαρχία Λευκωσίας αγωνίζεται με ομάδα της Επαρχίας Αμμοχώστου σε γήπεδο της Επαρχίας Αμμοχώστου, δεν επιτρέπεται να δοθούν εισιτήρια για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα