Έκθεση-πρόκληση από τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά για τις ύβρεις στον Μπόλονι!

Aπό sdna.gr: Για «λεκτική αντιπαράθεση του Λάζλο Μπόλονι με μικρό αριθμό ατόμων» κάνει λόγο στην έκθεσή του ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, αναφορικά με το επεισόδιο στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο παρατηρητής αγώνα του σαββατιάτικου ντέρμπι, Διονύσης Δήμου να κατέγραψε με ακρίβεια, όπως ανέφερε από χθες το SDNA, τη λεκτική επίθεση με ύβρεις από διαπιστευμένους εναντίον του προπονητή των “πρασίνων”, όταν εκείνος έδινε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και από την αστυνομία.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, ο αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, Πρωτεσίλαος Κωστάζος, εμμέσως πλην σαφώς θεωρεί συνυπεύθυνο τον Ρουμάνο τεχνικό για το επεισόδιο, κάνοντας λόγο στην έκθεσή του για “λεκτική αντιπαράθεση με μικρό αριθμό ατόμων”!

Πιο αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα της έκθεσης σημειώνει ότι:

«Μετά τη λήξη του αγώνα και αφού εισήλθαν εντός των αποδυτηρίων οι αθλητικές αποστολές, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας (Παναθηναϊκός), παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για συνέντευξη Τύπου. Κατόπιν αυτής και πριν εισέλθει στα αποδυτήρια, μικρός αριθμός ατόμων από τον χώρο των VIP, προσέγγισαν από την κεντρική θύρα που βρίσκεται πάνω από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα της ΔΙΜΕΤ που βρισκόταν στην κερκίδα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου στο σημείο εισόδου της φυσούνας, με εντολή του υπογράφοντος, χωρίς να αναφερθεί άλλο πρόβλημα».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση