Ένα βήμα πριν το γκρεμό η ΑΕΚ!

Η σειρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της Θύρας 13 ήταν σήμερα για επίθεση εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή την απροκάλυπτη παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού στις εκλογές της ΕΟΚ προκειμένου να εκλεγούν οι… δικοί του!

Κατά κοινή ομολογία, ποτέ άλλοτε υφυπουργός Αθλητισμού δεν κατηγορήθηκε από τόσες πολλές ομάδες, συλλόγους και ομοσπονδίες για τις σχέσεις του με έναν παράγοντα και μία ομάδα! Εάν κάποιος δε επιχειρήσει να καταγράψει όλους όσους επιτέθηκαν στον Λευτέρη Αυγενάκη είτε ευθέως είτε πλαγίως, είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσει να τους παραθέσει όλους!

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις! Εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη έχουν καταφερθεί μεταξύ άλλων με σκληρές εκφράσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του Δικεφάλου για τη σκευωρία με “όχημα” την ΕΕΑ, σαράντα Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η Super League 2 και η Football League, οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής, οι οπαδοί της ΑΕΚ, η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ, ο ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο ΠΣΑΠ, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεκάδες βουλευτές, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμος Πατρέων και άλλοι…

Κατά τα άλλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος από τα… έργα και τις ημέρες του Κρητικού πολιτικού, κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι συνέχεια ο Αυγενάκης αντικαθίσταται αλλά ο ίδιος παραμένει… ακλόνητος στην καρέκλα του, με απώτερο σκοπό το… καλό του ελληνικού αθλητισμού!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση