Έξαλλοι στον Προμηθέα με τη διαιτησία

Το τρίτο ημίχρονο του πέμπτου ημιτελικού, είναι πλούσιο με τον Προμηθεά να έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών και να έχει καταθέσει μάλιστα, τρεις ενστάσεις για τρεις διαφορετικές φάσεις.

Μάλιστα σήμερα, οι Πατρινοί εξέδωσαν και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στην οποία αναφέρουν:

«Χθες οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Είναι δεδομένη η «εκτίμηση» που έχουν για την ομάδα μας και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε φορά που μας διαιτητεύουν.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας που βλέπει και γνωρίζει τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα δεν αντιδρούσε. Για το καλό του αθλήματος έκανε υπομονή.

Όμως, χθες ο κ. Μάνος και ο κ. Καρακατσούνης ήταν «απολαυστικοί». Το ξέραμε ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας το τι θα επακολουθούσε (από τη στιγμή που όρισε αυτούς τους δύο η ανεξάρτητη ΚΕΔ).

Αλλά αυτό που έκαναν ξεπέρασε κάθε φαντασία μας. Και στο τέλος ήταν τέτοια η σπουδή τους να «τελειώσουν τη δουλειά» που θολωμένοι έκαναν το μοιραίο λάθος. Και τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στη γραμματεία.

Παραδέχονται εγγράφως το εξόφθαλμο λάθος τους που αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά ρίχνουν την ευθύνη στη γραμματεία.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ως ΚΑΕ αυτή την ανακοίνωση αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση