«Έφυγε» ο μεγάλος ΠΑΟΚτσής της Βαρβακείου

Aπό inpaok.com: Σαν… ψεύτικη είδηση ήχησε το πρωί στην Κεντρική Κρεαταγορά της Αθήνας, αυτή που έκανε γνωστό τον θάνατο του 70χρονου προέδρου των κρεοπωλών της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, από κορονοϊό.

Ο 70χρονος άντρας ήταν γνωστός και φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν το έκρυβε ακόμη και μέσα στη Βαρβάκειο! Μάλιστα, την ημέρα ανάδειξης του Δικεφάλου ως πρωταθλητή Ελλάδας το 2019, έδινε δώρο 2 κιλά ρετσίνα και έκπτωση 20% στους πελάτες του “για να γλεντήσουν το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ”!

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την αγαπημένη σύζυγό του, Αθανασία Τσιρώνη, ο 70χρονος άντρας είχε αποσυρθεί από τα καθήκοντά του στο κρεοπωλείο του στην Κεντρική Κρεαταγορά της Αθήνας και ξεκουραζόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

«Έμενε σπίτι, ξεκουραζόταν και έβγαζε βόλτα το σκυλάκι του, μέχρι που μια μέρα σήκωσε πυρετό και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Ήταν ημέρα Δευτέρα, την Τρίτη -καθώς δεν του έπεφτε ο πυρετός- πήγαμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις» μας λέει χαρακτηριστικά η σύζυγός του, Αθανασία, που δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στον άντρα της.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Αθανασία, ο πρόεδρος έδειχνε καλά, παρά τον πυρετό του και ήταν ευδιάθετος, αφού δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του, μέχρι που έκανε την αξονική εξέταση στα πνευμόνια… «Όλα έδειχναν μια χαρά, ήταν ευδιάθετος, έκανε αστεία με το προσωπικό του νοσοκομείου, όπως τον γνωρίζουμε. Του έκαναν μια αξονική εξέταση και είδαν ότι οι πνεύμονες είχαν πνευμονία και του είπαν οι γιατροί ότι προέρχεται από τον Covid-19» λέει η χήρα του 70χρονου Κλεάνθη Τσιρώνη.

«Αμέσως μετά, δηλαδή την Τρίτη το απόγευμα, τον έβαλαν σε καταστολή και του έδωσαν οξυγόνο… Ο σύζυγος μου ήταν διαβητικός, είχε σάκχαρο. Από την μέρα που μπήκαμε στο νοσοκομείο, ο σύζυγός μου ήταν στην ΜΕΘ στο οξυγόνο κοντά 20 μέρες» είπε συγκινημένη, μιλώντας στο protothema.gr.

Εκτός από την σύζυγο, ο Κλεάνθης Τσιρώνης αφήνει πίσω του δύο κόρες 28 και 29 ετών, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους πατέρας, με καταγωγή από τον Γαλλικό Κιλκίς, έφυγε από κοντά τους.

Η κηδεία του προέδρου της Βαρβακείου αγοράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο χωριό της συζύγου του, στον Ελαιώνα Ηλείας, μιας και ήταν προσωπική του επιθυμία να κηδευτεί στο μέρος αυτό, αφού το είχε αγαπήσει και το αποκαλούσε «παράδεισο»…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση