Έχασα καθαρά, μετρήθηκα και ήμουν λιγότερος

Το τελευταίο διάστημα, κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μπάλα. Δεν στέκεται αντάξιος του μεγάλου μας λαού. Όλοι το βλέπουν, δεν θέλει πτυχίο προπονητικής, η ομάδα δεν έχει αυτοματισμούς, δεν έχουν οι παίκτες διάθεση και με λίγα λόγια, δεν γυαλίζει το μάτι τους όπως πέρσι.

Συγκεκριμένοι παίκτες ντεφορμέ για μεγάλη χρονική περίοδο. Ονόματα φυσικά θα πούμε παρακάτω. Πολλοί θεωρούν ότι ευθύνεται μόνο ο προπονητής. Δεν ανήκω σε αυτήν την μερίδα, όμως έχει κι αυτός το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Δεν είναι δυνατόν να βλέπει τον αδιάφορο Μπίσεσβαρ σε τι κατάσταση είναι και να τον αφήνει 90 λεπτά, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Οι πειραματισμοί του συνεχίζονται στην διάταξη της ομάδας, και έχει τελειώσει (μένει ένα ματς) η αγωνιστική περίοδος πριν τα πλέυ οφ.

Δεν γίνεται, παίκτες εκατομμυρίων να μην μπορούν να κάνουν μία σωστή σέντρα αλλά και στον αντίποδα, όλοι οι προπονητές οι αντίπαλοι στα ντέρμπυ, τον κάνουν ότι θέλουν. Ο ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμος στον τρόπο παιχνιδιού του, αναπτύσεται μονόπατα από τα αριστερά, και εάν κλείσεις καλά τον Μίσιτς, τον έκοψες στη μέση.

Δεν γίνεται να μην μπορείς μία φορά να περάσεις τον Τσιμίκα, ένα παιδί ταλαντούχο μεν, αλλά μέχρι πέρσι έπαιζε στα τσικό του Ολυμπιακού.

Ακούω πολύ γκρίνια για τον Πέλκα. Να ρωτήσω κάτι, ποια είναι η θέση του ακριβώς μέσα στο γήπεδο; Είναι δεκάρι; (νέος Κούδας; (σικ)) είναι πίσω από τον φορ; είναι δεύτερο φορ; Τουλάχιστον αυτός δείχνει διάθεση να τρέξει να τα δώσει όλα για τη φανέλα.

Στη θέση 8 ο Μαουρίτσιο τι ευθύνες έχει; 9/10 φορές θα δώσει την μπάλα πίσω και κοντά. Δυστυχώς μετά τον τραυματισμό του δεν είναι ο ίδιος με πέρσι.

Χρησιμοποίησα πολύ την λέξη πέρσι. Ναι, γιατί αναγκαστικά όλες οι συγκρίσεις γίνονται με εκείνη την ομάδα. Ουσιαστικά ρε παιδιά, οι ίδιοι παίκτες είναι, τι φταίει;

Σίγουρα καλύτερα από έναν απλό οπαδό σαν εμένα, καλύτερα ξέρει η διοίκηση και το προπονητικό team. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να μπούμε στα δύσκολα παιχνίδια των πλέυ οφ διαφορετικοί. Ο Γκαρσία είναι μία λύση, δεν ξέρω όμως αν είναι η ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια στον λαό μας για την φανταστική ατμόσφαιρα και για την άψογη στάση του σε όλο το ματς.