«Έχουμε να διαχειριστούμε προβλήματα…»

Μπορεί από το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Λάρισα, να πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες, αλλά και στο επόμενο, με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (4/12, 17:00), ο Άρης Λυκογιάννης θα πρέπει να βρει λύσεις, έχοντας τις ίδιες και ακόμα περισσότερες απουσίες.

Τα νέα τόσο για τον Μάλκολμ Γκρίφιν όσο και για τον Μάρβιν Τζόουνς, δεν ήταν καλά. Για τον πρώτο, φάνηκε από χθες, που δοκίμασε να μπει με την ομάδα και δεν τα κατάφερε, ότι δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα στην περόνη, για το δεύτερο, η επιστροφή του μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, έδειξε ότι είναι πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας κι έτσι, δε θα ακολουθήσει ούτε αυτός την αποστολή για την Πάτρα.

Δεδομένης της απουσίας του Τζος Κάρτερ, αλλά και του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα, ο ΠΑΟΚ Μαteco θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, με μείον τέσσερις παίκτες στο ενεργό του ρόστερ και μάλιστα όλοι τους, με σημαντικό ρόλο στο ροτέισον του Λυκογιάννη.

Όσον αφορά τον Νίκο Καμαριανό, ο οποίος έμεινε εκτός από τη χθεσινή προπόνηση λόγω ίωσης, σήμερα ήταν καλύτερα και θα είναι διαθέσιμος αύριο.

Ο ΠΑΟΚ Μαteco θα ταξιδέψει στην Πάτρα με τους: Χριστοδούλου, Λοβ, Μ. Καμπερίδη, Καμαριανό, ΝτιΛέο, Μάντζαρη, Ρούμογλου, Γ. Καμπερίδη, Τολιόπουλο και Ογκμπέιντε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση