«Αγχώθηκα όσο ήμουν εκτός ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr: Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο Instagram ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, μιλώντας για το διάστημα του καλοκαιριού που τον βρήκε εκτός ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε:

«Δεν τα παρατάω γιατί έτσι έμαθα από την οικογένεια μου. Δεν θέλω να φέρνω στο σπίτι ότι με ενοχλεί στη δουλειά μου. Αν μπορέσω να το αποφύγω να φέρω στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς θα το κάνω. Ότι περνάει από το χέρι μου ξέρω ότι θα πάει καλά. Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να πάνε όλα καλά. Δεν τα παρατάω ποτέ.

Ξέρεις τι πέρασα τους τελευταίους μήνες. Ήμουν χωρίς ομάδα και ήξερα ότι μπορεί αν μην πάνε όλα καλά. Δεν ήθελα να δείξω στη γυναίκα μου ότι είχα άγχος. Στο τέλος όμως είχα άγχος γιατί δεν υπήρχαν εξελίξεις, αλλά αγχωνόμουν. Έπρεπε να περιμένω κάποιον τρίτο γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Εγώ λόγω δουλειάς αθλούμαι καθημερινά. Όταν δεν είχα ομάδα είχα βάλει σε πρόγραμμα την καθημερινότητα μου.

Είχα το πρόγραμμα μου και δεν το άλλαζα. Πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο, μετά πήγαινα γυμναστήριο, μετά έτρωγα μεσημεριανό και μετά έκανα προπόνηση. Μέσα από κάθε δυσκολία μπορεί να βγει κάτι καλό».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση