«Αξίζει αυτά τα χρήματα ο Τσόλακ»

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Αντόνιο Τσόλακ, ο αθλητικός διευθυντής της Ριέκα, Ιβάν Μάνσες, προτρέποντας τη Μάλμε να δαπανήσει χρήματα προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι στιγμής ο Αντόνιο Τσόλακ στους επιτελείς της Μάλμε, με τα ΜΜΕ της χώρας να επικοινωνούν με τον αθλητικό διευθυντή της Ριέκα, Ιβάν Μάνσες, προκειμένου να εκμαιεύσουν περαιτέρω πληροφορίες για το αγωνιστικό του προφίλ καθώς και για τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να καλύψουν τη ρήτρα αγοράς του από τον ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν έχει μιλήσει με τον Τσόλακ: «Ναι, μίλησα με τον Τσόλακ και του αρέσει πολύ η Μάλμε. Αισθάνεται καλά εκεί». 

Για την επιλογή του να πάει στην Μάλμε: «Μπορώ να πω ότι είχε πολλές και ελκυστικές προτάσεις για να διαλέξει αλλά επέλεξε την Μάλμε επειδή έψαχνε ηρεμία, ενώ πιστεύει ότι ο σύλλογος έχει αυξανόμενη φήμη. Θα πρέπει όμως να θυμάστε με όλο τον σεβασμό, ότι είναι ένας παίκτης που έχει παίξει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το σουηδικό». 

Για την παρουσία του στην Κροατία: «Ήταν ο καλύτερος στο κροατικό πρωτάθλημα για πολλά χρονιά, νομίζω ότι πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Κερδίσαμε τίτλους μαζί και ήταν καθοριστικός».

Για το αν αξίζει τα χρήματα (3.000.000 ευρώ) που ξόδεψε ο ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα που έχει να κάνει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μάλμε, αλλά μπορώ να πω πως αν κάποιος αξίζει αυτά τα χρήματα είναι ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Τσόλακ». 

Για το αν πρέπει η Μάλμε να δαπανήσει ένα ανάλογο ποσό δεδομένου ότι δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν του σουηδικού ποδοσφαίρου: «Ένας παίκτης σαν και αυτόν αξίζει ένα τέτοιο ποσό. Μπορώ να πω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον εμπιστεύεσαι. Του αρέσει, επίσης, η Μάλμε. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αυτό». 

Για το ότι δεν στέριωσε στον ΠΑΟΚ: «Ξέρεις πως είναι αυτά… Ο προπονητής που τον πήγε στον ΠΑΟΚ αποχώρησε και τα πράγματα αλλάζουν. Αυτό μπορεί να συμβεί σχεδόν στον καθένα. Οι παγκόσμιοι αστέρες επίσης επηρεάζονται με αυτόν τον τρόπο».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση