«Απέχει 150% από την πραγματικότητα»

Μία “είδηση-βόμβα” όπως την χαρακτηρίζει, φιλοξενεί ρουμάνικη ιστοσελίδα με πρωταγωνιστές τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ, παραθέτοντας ακραία σενάρια!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “playsport.ro” ισχυρίζεται πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να διαπραγματευτεί με τον ΠΑΟΚ τη λύση του συμβολαίου του, αναφέροντας:

“Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση, η οποία έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την αβεβαιότητα στις αίθουσες του ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να διαπραγματευτεί τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, η τελική συζήτηση θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όντας δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων!

Αφού κατάφερε, για άλλη μια φορά, να πετύχει αξιόλογα πράγματα με τον ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε αποφασίζει να λύσει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα, αφού πρώτα αυτή προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Europa Conference Legue.

Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport , υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι “ελεύθερος” προπονητής μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία, ενώ ήταν ένας από τους προπονητές στη λίστα της Ομοσπονδίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Για να πάρουν τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου, οι Ραζβάν Μπουρλεάνου και Μιχάι Στοϊτσίτα  πήγαν στη Θεσσαλονίκη, όμως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν δυσάρεστη έκβαση για τη Ρουμανία.

“Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου, για τα δείπνα που έχω με ανθρώπους που γνωρίζω από παλιά. Δεν υπάρχει τίποτα να πω, τίποτα να σχολιάσω! Είμαι εδώ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με ένα συμβόλαιο 3 ετών και θέλω να μείνω εδώ. Δεν έχω τίποτα να πω. Δεν ξέρω ποιος το δημοσίευσε, ποιος τράβηξε αυτή τη φωτογραφία, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά μου.

Κλείνοντας, είναι μια ακόμη στιγμή που συναντήθηκα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, γιατί γνωριζόμαστε. Έχω πάει για δείπνο μαζί του σε εκείνο το εστιατόριο στο παρελθόν. ”

Ερωτηθείς για το αν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ρουμανίας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε “δεν έχω τίποτα να σχολιάσω., είμαι και θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ”.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση