Απίθανη δωρεά Χατζόπουλου στον Ελληνικό Στρατό! (pics)

Από inpaok.com:Το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια τεράστια δωρεά συνολικού ύψους 182.500 ευρώ προς τον ελληνικό στρατό!

Όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι κοινές αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας και του αρμοδίου υφυπουργού Οικονομικών με τις οποίες εγκρίθηκαν δύο δωρεές της εταιρείας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Α.Ε.» συνολικού ύψους 182.500 ευρώ προς το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Η πρώτη δωρεά προς την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Δ Σώματος Στρατού συνολικής αξίας εκατόν δώδεκα χιλιάδων ευρώ (112.000 ευρώ) άνευ ΦΠΑ, συνίσταται :

-στην παροχή 350 συλλογών ατομικής προστασίας μαχητή, αξίας εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000 ευρώ) και

-στην επισκευή συστήματος θέρμανσης-ψύξης κλειστού υποστέγου της 7ης Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (ΕΜΑ), αξίας δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000 ευρώ).

Η δεύτερη δωρεά προς το ΓΕΣ/ΕΤΑ (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) συνολικής αξίας εβδομήντα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (70.500 ευρώ), άνευ ΦΠΑ συνίσταται στον εξοπλισμό 3 ελευθέρων σκοπευτών (παροχή συλλογών σκόπευσης – παρατήρησης). Σκοπός των εγκρίσεων είναι η χορήγηση απαλλαγής από ΦΠΑ των αγαθών στο πλαίσιο πραγματοποίησης των δωρεών.%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 2021 07 04 155230

Η 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού «Σαραντάπορος» (7η Μ/Κ ΤΑΞ) είναι η Ταξιαρχία μηχανοκίνητου πεζικού του Ελληνικού Στρατού Ξηράς. Εδρεύει στον Προβατώνα Έβρου και υπάγεται στην 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού.

Έχει σύνθημα το «Ούκ Ελάττω παραδώσω, που σημαίνει ότι «δεν θα παραδώσω τη χώρα μου μικρότερη».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει την προσφορά του. Στα μέσα Ιουνίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστούσε θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία προχώρησε σε νέα δωρεά, χορηγώντας υπηρεσιακά τζάκετ για τα μέλη.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση: “Η πολύτιμη υποστήριξή της καλύπτει ορισμένα υπηρεσιακά κενά, χωρίς ωστόσο να απαλλάσσει την Πολιτεία από τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο αστυνομικό προσωπικό.epiteleio tzaket

Σήμερα, μέλη του Προεδρείου παρέδωσαν τα δωρούμενα είδη στους συναδέλφους του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας, των Γραφείων Διαβατηρίων, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας και στους συναδέλφους που εκτελούν υπηρεσία σκοπού στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης”.

Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και τον περασμένο Μάρτιο. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Έ.Α.Υ.Θ.:

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΣΚΟΥΜΑ, και του Διευθυντή Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου ΔΟΥΒΑΛΗ, αποδέχτηκε την δωρεά 350 στολών μάχης από την εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», οι οποίες θα διατεθούν στους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Μετά από ενέργειες της Ένωσης, τα δωρούμενα είδη θα αποδοθούν στη ΔΑΕΘ για να χορηγηθούν το συντομότερο δυνατόν στους συναδέλφους.

Η εταιρεία «Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» προχώρησε την ανωτέρω δωρεά, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό αγώνα που δίνουν οι Αστυνομικοί στα σύνορα και συμβάλλοντας στον πληρέστερο εξοπλισμό τους.

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης αυτής της πρωτοβουλίας, η Ένωση απένειμε τιμητική πλακέτα κατά την παραλαβή των στολών, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες της.

Ενέργειες σαν κι αυτή, αποδεικνύουν ότι οι πολίτες συμπαραστέκονται ενεργά στο αστυνομικό έργο και η προσπάθεια των συναδέλφων μας αγκαλιάζεται και υποστηρίζεται από την κοινωνία.91499540 10222589832716810 3575675945979215872 o

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση