«Αποκάλυψη και αφανής ήρωας»

Στο επίκεντρο των πολωνικών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Καρόλ Σφιντέρσκι, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να λαμβάνει αρκετά κολακευτικά σχόλια μετά την εμφάνιση του στην αναμέτρηση απέναντι στην Ισπανία.

Δημοσίευμα από την πατρίδα του, χαρακτηρίζει τον Σφιντέρσκι ως την «αποκάλυψη» της Εθνικής Πολωνίας τις τελευταίες εβδομάδες και τον «αφανή» ήρωα της ομάδας στην αναμέτρηση με την Ισπανία.

«Τρέχει και παλεύει για δύο. Είχε δείξει ότι άξιζε ο Πάολο Σόουζα να ποντάρει πάνω του στα φιλικά, σκοράροντας απέναντι στην Ισλανδία.

Στο πρώτο ματς του Euro απέναντι στη Σλοβακία πέρασε ως αλλαγή, έδωσε ζωντάνια στην ομάδα και είχε ευκαιρία.

 

Με την Ισπανία ο Σόουζα επέλεξε να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα δίπλα στον Λεβαντόφσκι. Η επιλογή δύο επιθετικών έφερε αποτέλεσμα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δούλευε για δύο στον αγωνιστικό χώρο, αποσπούσε την προσοχή των Ισπανών και πρόσφερε χώρο στον Λεβαντόφσκι.

Είναι μια από τις αποκαλύψεις και ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη για την Πολωνία. Εκμεταλλεύτηκε την ατυχία των Μίλικ και Πιόντεκ και αξιοποιεί τον χρόνο που του δίνει ο Σόουζα.

Όλη η ομάδα και κυρίως ο Λεβαντόφσκι, μπορούν να επωφεληθούν από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Ο αρχηγός δυσκολευόταν, αλλά ζωντάνεψε με έναν ακόμη επιθετικό δίπλα του.

Ο Λεβαντόφσκι στο παρελθόν συνεργαζόταν άψογα με τον Μίλικ. Μήπως τώρα που απουσιάζει ο Μίλικ, θα μπορούσε ο Σφιντέρσκι να πάρει την θέση του στο βασικό σχήμα;» αναφέρει αναλυτικά το πολωνικό δημοσίευμα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση