Αποστολή εξετελέσθη! (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης το είπε ξεκάθαρα μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα, πως η ομάδα έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση παίκτη αντί του Τζος Καρτερ, ο οποίος έχει σοβαρό θέμα στη μέση, όπως φαίνεται από όλες τις πρώτες ενδείξεις και εξετάσεις.

Ο Αμερικανός, μπορεί να βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα και να παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του, αλλά ζοριζόταν ακόμα και να περπατήσει. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει νέα επαφή και με το γιατρό του στις ΗΠΑ, προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την αποθεραπεία του, καθώς όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα στη μέση του, είναι πάρα πολύ σοβαρό, ακόμα και για το μέλλον του στο μπάσκετ.

Δεδομένων των συνθηκών, ο ΠΑΟΚ Μαteco, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, εστιάζοντας κυρίως σε παίκτες που παίζουν στο «4», καθώς η λογική είναι να «κατέβει» ο Γιάνκοβιτς στο «3».

Ανάλογα με το τι υπάρχει διαθέσιμο, θα προκύψει και επιλογή, με το διάστημα της διακοπής που ακολουθεί να βοηθάει, για να παρθεί η πιο σωστή επιλογή.

Όσον αφορά την αναζήτηση ψηλού; Αυτή, ουσιαστικά έχει σταματήσει εδώ και λίγες μέρες, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας, εξέφραζαν την ικανοποίηση τους για την εικόνα του Ογκμπέιντε σήμερα, ελλείψει Τζόουνς, με τον 25χρονο, να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση