Από Θεσσαλονίκη ως Ηράκλειο!

Η άρση βαρών του ΠΑΟΚ πρόσθεσε έναν ακόμα πανελλήνιο τίτλο στο παλμαρέ της, σηκώνοντας ψηλά τον Δικέφαλο στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Λουτράκι την προηγούμενη εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι η «ασπρόμαυρη» αποστολή συγκέντρωσε στη γενική βαθμολογία των ανδρών 657, με τον σύλλογο στη δεύτερη θέση να έχει 395.

Πρωτομάστορας της μεγάλης επιτυχίας ένα τοτέμ της άρσης βαρών. Ο Παύλος Σαλτσίδης, που όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί πρωταθλητές με ήθος και αθλητική παιδεία.

Τα «παιδιά» του, τον έκαναν για μια ακόμα φορά περήφανο!

Κουνατίδης Πιλάτος: Ένα χρυσό και δύο ασημένια

Στάθης Στρουμπής: Τρία ασημένια

Χρήστος Σαλτσίδης: Τρία χάλκινα

Στέργιος Σκαθαρούδης: Τρία χάλκινα

Χάρης Αζάρης: Ένα χάλκινο

Βασίλης Λαμπριανίδης (Νέοι Άνδρες): Τρία ασημένια

Αναστασία Αναστασιάδου (Νέες Γυναίκες και Γυναίκες): Έξι ασημένια

Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν οι: Κώστας Δογάνης κατέκτησε την τέταρτη θέση, Μπέκα Μπεκουάρι πέμπτη θέση, Κώστας Παναγιωτίδης έβδομη, Δημοσθένης Γεραμπακάνης, ο βενιαμίν  της αποστολής που πραγματοποίησε μία ελπιδοφόρα συμμετοχή.

Στο πλευρό τους, πάντα, ο Χάρης Μάλλιος. Ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ που μέσω του PAOK24 στέλνει τα δικά του μηνύματα για την σπουδαία επιτυχία της «ασπρόμαυρης» άρσης βαρών, αλλά και την επόμενη μέρα.

«Στα βαρέα αθλήματα, με την μεγάλη επιτυχία της άρσης βαρών και σε συνέχεια του πρωταθλήματος στην ελληνορωμαϊκή πάλη, αποδεικνύουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος στον ελλαδικό χώρο.

Όπως κατεβήκαμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι σε αυτό το πρωτάθλημα, η ομάδα της άρσης βαρών θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά για ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Ο Σαλτσίδης είναι ο πρωτομάστορας των επιτυχιών του τμήματος. Κοουτσάρισε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδα από κοντά. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει έναν τέτοιο προπονητή.

Μαζί με αυτούς τους υπέροχους αθλητές και την ομάδα παίδων-εφήβων που βγήκε στην Ελλάδα είμαστε έτοιμοι να κυριαρχήσουμε στο κοντινό μέλλον».

Οι άνθρωποι του τμήματος ήδη σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα και μάλιστα αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις το προσεχές διάστημα, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει και άλλα ευχάριστα νέα από το τμήμα, που αφορούν και δύο πολύ δυνατές χορηγίες!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση