Από την ακαδημία του Βιεϊρίνια στην Σπέτσια!

Το ιταλικό όνειρο θα ζήσει σε ηλικία 17 ετών ο Γιάννης Κανακάρης, μεταπηδώντας από την ακαδημία του Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη Νεάπολη στην Σπέτσια!

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά. Αρκεί να ονειρεύονται και να τολμούν. Και ο Γιάννης Κανακάρης το τόλμησε και άνοιξε τα φτερά του σε ηλικία 17 ετών για την Ιταλία, «χτίζοντας» το δικό του παραμύθι με αφετηρία την ακαδημία του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, εδώ και αρκετά χρόνια η ακαδημία Βιεϊρίνια λειτουργεί στη δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης και στο δημοτικό στάδιο της περιοχής, φιλοξενώντας παιδιά διαφόρων ηλικιών που ζουν και αναπνέουν για τη… στρογγυλή θεά!

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Γιάννης Κανακάρης, ο οποίος εντάχθηκε στην ακαδημία «Αντρέ Βιεϊρίνια» από τα προτζούνιορ και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ που αποτελεί το αντρικό τμήμα. Και από εκεί φαίνεται πως τον… τσίμπησαν και οι Ιταλοί, παρακολουθώντας στενά την περίπτωσή του λόγω της προοπτικής που παρουσιάζει ο 17χρονος.

Η Σπέτσια δεν άργησε να κάνει την κίνησή της και ήδη έχει εντάξει το νεαρό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της, με τον Γιάννη Κανακάρη να δοκιμάζει την τύχη του στην Ιταλία…

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση