ΑΣ ΠΑΟΚ για Σιμόπουλο: «Η ενότητα της ΠΑΟΚτσήδικης Οικογένειας είναι αδιαπραγμάτευτη»

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, απάντησε ξανά στον βουλευτή της ΝΔ, Στράτο Σιμόπουλο, για τις τοποθετήσεις που έκανε εναντίον στελεχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ στη νέα του ανακοίνωση τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο Στράτος Σιμόπουλος, αποπειράθηκε διχαστικά να διακρίνει την οικογένεια του ΠΑΟΚ σε «καλά» και «κακά» στελέχη, όμως η ενότητα για την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια είναι αδιαπραγμάτευτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Μετά λύπης μας αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα που προέκυψε με τις ατυχείς τοποθετήσεις του βουλευτή Θεσσαλονίκης, κ. Σιμόπουλου, ο οποίος μετά την κοινωνική κατακραυγή, της οποίας έτυχαν αυτές προσπάθησε σήμερα αδόκιμα και ανεπιτυχώς να δώσει συνέχεια.

Στην προσπάθειά του αυτή αποπειράθηκε διχαστικά να διακρίνει την οικογένεια του ΠΑΟΚ σε «καλά» και «κακά» στελέχη. Προσπάθεια, η οποία προφανώς και πέφτει σε τοίχο, αφού η ενότητα της ΠΑΟΚτσήδικης Οικογένειας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καταλήγοντας, το μόνο που ευχόμαστε, είναι οι απόψεις του κ. βουλευτή να είναι προσωπικές του και μόνο και να μην εκφράζουν τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση