ΑΣ ΠΑΟΚ σε Αρβανίτη: «Ασχοληθείτε καλύτερα με την άνοδο των τμημάτων σας»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απάντησε στον Λευτέρη Αρβανίτη στις δηλώσεις του περί Νέας Τούμπας, καλώντας τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη να ασχοληθεί με την άνοδο των τμημάτων του στην ανώτερη κατηγορία.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, το στέλεχος του Άρη και δημοτικός σύμβουλος, Λευτέρης Αρβανίτης, ξεκαθάρισε πως η ψήφος του για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας θα είναι πάντα αρνητική. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως οι δηλώσεις του… τιμούν πρωτίστως το σωματείο που εκπροσωπεί.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, αισθάνεται την ανάγκη, να συγχαρεί δημοσίως τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρη και δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Νέα Τούμπα, με τις οποίες τιμάει την καταγωγή, το ήθος, την ιστορία και τις ρίζες του σωματείου στο οποίο προεδρεύει.

Του ευχόμαστε δε, στα διαλλείματα των αρνητικών ψήφων του για τη Νέα Τούμπα (η οποία ούτως ή άλλως είναι γεγονός), να ασχοληθεί με την άνοδο των τμημάτων του συλλόγου του στην ανώτερη κατηγορία, στην οποία εκπροσωπείται μόνο σε δύο αθλήματα (βόλεϊ γυναικών-ποδόσφαιρο γυναικών), που και αυτά βρίσκονται σε κατάσταση… εντατικής μονάδας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση