Αυγενάκης: «Δέσμευση για το Καυτανζόγλειο, θέλουμε να συνεργαστούμε με τον ΠΑΟΚ»

Για διάθεση της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να επιλυθεί το θέμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Καυτανζόγλειο έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης, μερικές ώρες μετά το «άδεισμα» από πλευράς Δικεφάλου!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΟΚ και δια στόματος του Μάκη Γκαγκάτση, έγινε σαφές πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, λογίζεται ως… εχθρός του Δικεφάλου, με τον αντιπρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Σαφώς και όλοι προτιμούμε να πάμε στο Καυτανζόγλειο, αλλά με τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την Διοίκηση του γηπέδου και από τον Αυγενάκη, δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση. Όσο είναι Υφυπουργός ο Αυγενάκης, δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος. Έχω εκφραστεί γι’ αυτό, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο…», επισημαίνοντας πως με άλλα πρόσωπα ενδεχομένως να προκύψει συνεννόηση κατόπιν επικοινωνίας αλλά με τον Αυγενάκη δεν τίθεται καμία πιθανότητα!

Λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στο πλαίσιο δηλώσεων του για τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου του Ολυμπιακού Μουσείου, έκανε άνοιγμα προς τον Δικέφαλο, επισημαίνοντας πως: 

«Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι για συζήτηση, μάλιστα και με την κ. Γούλα, την πρόεδρο και με τη Διοίκηση θα έχουμε και αύριο το πρωί μια συνάντηση. Τα πράγματα είναι απολύτως καθαρά, η διάθεση είναι ανοικτή, η εντολή του Πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη. Εμείς θέλουμε με όλη τη σημασία της λέξης να είμαστε χρήσιμοι προς την αθλητική και ποδοσφαιρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και φυσικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είμαστε στη διάθεσή τους, το εννοούμε με κάθε ειλικρίνεια, για να συνεργαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα αθλητικά ή και ποδοσφαιρικά σωματεία. Θα κάνουμε όποια συζήτηση χρειάζεται, δεν έχουμε κάπου διαφωνήσει.

Θέλουμε να βοηθήσουμε, το εννοούμε κι όπως είπα είναι εντολή του Πρωθυπουργού, άρα δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ότι πρέπει, όπως πρέπει. Σωστά, νόμιμα, με διαφάνεια και να αγκαλιαστεί από όλες τις πλευρές, για το καλό του ποδοσφαίρου, του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης, για το καλό της αθλητικής οικογένειας. Διότι, ξέρουμε πολύ καλά ότι, αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι πολύ σημαντικό και οποιαδήποτε νέα ποδοσφαιρική ή αθλητική εγκατάσταση γίνεται, αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα».

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις δημόσιες δηλώσεις που αφορούν τη Νέα Τούμπα, έχει ζητήσει τα πάντα να διενεργούνται υπό το φως της δημοσιότητας και εγγράφως καθώς γνωρίζει καλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια που στήνονται, και στήθηκαν, εις βάρος του συλλόγου… 

 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση