Βαρούχας: «Κάνει μπούλινγκ στους διαιτητές ο Κλάτενμπεργκ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, αποκάλυψε ότι υπήρξε κόντρα των διαιτητών με τον Κλάτενμπεργκ για τη φάση του δεύτερου γκολ και σύγκρινε τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ με αυτή του Χασάν κόντρα στον Απόλλωνα.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεών του παλαίμαχου διαιτητή:

«Ο Κλάτενμπεργκ ήρθε εδώ και νόμιζε ότι έρχεται σε μία χώρα μπανανία. Βάλανε πόσους διαιτητές από τη SL 2 και δεν τους χρησιμοποίησε ακόμα. Γιατί τους έβαλε τότε. Βάζει διαιτητές και παρατηρητές από την ίδια Ένωση. Βάζει παρατηρητές να βαθμολογούν από τον καναπέ. Ο παρατηρητής δεν μπορεί να βαθμολογεί έτσι. Το Σάββατο αυτό παίζει ο 1ος με τον 2ο. Για να δούμε, θα βάλει ξένο διαιτητή; Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Άρη όπως τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το πέναλτι στο Λαμία-Αστέρας, είπε: «Λέει στον διαιτητή του VAR έναν διεθνή διαιτητή, κάνεις λάθος που τοποθετήθηκες σε ένα τέτοιο λάθος, γιατί υπάρχει λέει επαφή. Μα δεν θα τοποθετηθεί ο διεθνής διαιτητής που έχει δώσει εξετάσεις. Η επαφή είναι έξω από την περιοχή. Λανθασμένα είπε στον Παπαπέτρου να μην το κάνει».

Για το ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν έχει βάλει τη φάση για την πρώτη κίτρινη του Εραμούσπε που αποβάλλεται. Μετά λέει ότι υπάρχει φάουλ στο γκολ του Τσόλακ. Ο Σκουλάς που είναι στο VAR λέει ότι δεν έχει φύγει η μπάλα από το πόδι του παίκτη που κάνει το φάουλ. Και λέει τώρα του Σιδηρόπουλου πως έκανε λάθος. Ακούγεται πως είχαν κόντρα ο Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές του αγώνα για αυτή τη φάση. Τους κάνει μπούλινγκ. Δεν μπορεί ένα σπρώξιμο ελαφρύ να μην το θεωρεί φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων και ένα άλλο να είναι. Κανένα από τα δύο δεν ήταν. Έχουν τρελαθεί οι διαιτητές».

Όσο για την κόκκινη που δεν πήρε ο Μπουχαλάκης στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Πράγματι ο Μπουχαλάκης πηγαίνει για την μπάλα κι όχι το πόδι του αντιπάλου του, αλλά δεν μαζεύει το πόδι του και βρίσκει στο γόνατο του Βιγιαφάνιες… Ήταν κόκκινη».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση