Βαρούχας: «Κόκκινη στον Μπουχαλάκη – Όλα καθαρά στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση στην «Αθλητική Κυριακή» για την φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ενώ αναφέρθηκε και στην κόκκινη του Μπουχαλάκη που… έθαψε το σύνολο των ΜΜΕ.

Κανονικό το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως ξεκαθαρίζει ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σημειώνοντας πως δεν υπήρξε ούτε οφσάιντ, αλλά ούτε και επιθετικό φάουλ. 

«Στο ξεκίνημα της φάσης ένα παίκτης των Ιωαννίνων βρίσκεται στο έδαφος, ναι μεν τον ακουμπάει στο χέρι από τον Τσόλακ, αλλά δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα ούτε σπρώξιμο. Παράβαση δεν υπάρχει, βρίσκει πρόφαση και πέφτει κάτω, σωστά μέτρησε το γκολ. Με τη γραμμή του οφσάιντ βλέπουμε ότι ο Τσόλακ είναι σε κανονική θέση και σωστά μέτρησε το γκολ», δήλωσε ο παλαίμαχος διαιτητής. 

Αναφορικά με το πρώτο γκολ ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ο Ζίβκοβιτς δεν είναι οφσάιντ, ούτε ο Σφιντέρσκι, άρα σωστά μέτρησε το γκολ».

Για την αποβολή του Εραμούσπε: «Δεν υπάρχει φάουλ και κάρτα στο πρώτο φάουλ του Εραμούσπε, σωστή η δεύτερη».

Επιπλέον αναφέρθηκε σε μία πτώση του Παυλίδη στο πρώτο μέρος, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση, αφού δεν έπεσε από παίκτη του ΠΑΟΚ. 

«Κόκκινη στον Μπουχαλάκη»

Για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ο Παναγιώτης Βαρούχας σημειώνει αρχικά πως δεν υπάρχει κάποια παράβαση στο γκολ των γηπεδούχων. Ακόμη ξεκαθαρίζει πως δεν έγινε κάτι επιλήψιμο μεταξύ Μακέντα και Σα, όπου ο Ιταλός βρίσκει στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά δεν υπήρχε σκοπιμότητα. 

Για την πλέον επίμαχη φάση του “Καραϊσκάκης” ωστόσο, η οποία αποσιωπήθηκε μάλιστα από την πλειονότητα των ΜΜΕ, με το σκληρό φάουλ του Μπουχαλάκη πάνω στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος πάει με τις τάπες στον Αργεντινό, επισημαίνει πως έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη. 

Τέλος γίνεται λόγος και για δύο φάσεις οφσάιντ σε επιθέσεις των “πρασίνων” που δεν υπέδειξε ο β’ βοηθός. 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση