Βιεϊρίνια: «Μου έλειψαν τα παιχνίδια, θα βρω τον εαυτό μου» (vid)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, για το πώς ένιωσε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το πότε θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το πώς νιώθει: «Ένιωσα καλά. Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά νομίζω ότι μετά προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου, να βρω τον ρυθμό μου. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για το τι του έλειψε πιο πολύ: «Όλη η καθημερινότητα. Οι προπονήσεις, τα αποδυτήρια, η μυρωδιά από το χορτάρι, τα παιχνίδια φυσικά. Είμαι πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε την δουλειά».

Για το πόσο διαφορετική βρήκε την ομάδα: «Έχουμε καινούργιους παίκτες, καινούργιο προπονητή, καινούργιο σύστημα. Ένα σύστημα που μας έφερε πολλές επιτυχίες. Ένας προπονητής που τον ξέρω ως άνθρωπο πολύ καλά. Είμαι σε ένα καινούργιο ξεκίνημα και η ομάδα είναι η εικόνα του προπονητή, να τα δίνουμε όλα σε κάθε φάση και σε κάθε παιχνίδια για τη νίκη».

Για το πόσο χρόνο χρειάζεται για να βρεθεί στο 100%: «Θέλω παιχνίδια, θέλω αγωνιστικά λεπτά. Δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Προσπάθησα να κάνω ότι μου ζήτησαν, προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Φυσικά θέλω λεπτά παιχνιδιού γιατί είμαι εκτός σχεδόν για πέντε μήνες, οπότε σιγά-σιγά νομίζω θα βρίσκω τον εαυτό μου».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση