Βρίσκει όσους άφησε και δεν “ψάχνεται”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά και μαζί με το επιτελείο του ψάχνουν τις καλύτερες επιλογές για την ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για την απόκτηση ενός χαφ με τα χαρακτηριστικά, που θεωρεί κομβικά ο Ρουμάνος. Η θέση του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλειδώσει ενώ εντείνονται κι οι προσπάθειες για σέντερ φορ με τον Λουτσέσκου να δίνει ιδιαίτερη προσοχή καθώς αποτελεί ρόλος, που θέλει να γίνει επιλογή από το πάνω ράφι.

Πέρα από τη θέση του γκολκίπερ στην οποία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δε χρειάζεται κάποια προσθήκη, υπάρχει μία ακόμη, όπου ο Δικέφαλος μοιάζει  να είναι πλήρης. Αυτή είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην επιστροφή του στην Τούμπα βρίσκει ακέραιο το δίδυμο των επιτυχιών με τους Βαρέλα και Κρέσπο να γνωρίζονται άψογα με τον Ρουμάνο, του οποίου την εμπιστοσύνη είχαν κερδίσει κατά κράτος. Η απόκτηση του Μιχάι είχε γίνει σε συνεργασία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν αρνητικός,  το καλοκαίρι του 2019 με τον παίκτη να έρχεται στην ομάδα πριν την αποχώρηση του Λουτσέσκου.

Πλεόν ο αμυντικός από την Αλβανία έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του κι αναμένεται ν’ αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή του. Ο Ίνγκι Ίνγκασον είχε έρθει στην Τούμπα επί των ημερών του τωρινού τεχνικού των ασπρόμαυρων και μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη την ομάδα αλλά το θέμα της ανανέωσης του είναι κάτι που απασχολεί τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, που δείχνουν ξεκάθαρη πρόθεση για παραμονή κι επέκταση της συνεργασίας.

Τέλος υπάρχει κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Μπορεί ο Λουτσέσκου να μην είχε συνεργαστεί μαζί του αλλά πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και για τον οποίο ο Ρουμάνος είχε αναλυτική ενημέρωση, καθώς αποτελεί σημαντικό πρότζεκτ της ομάδας. Επομένως με 5 παίκτες διαθέσιμους στη θέση του κεντρικού αμυντικού και μάλιστα με πρόσωπα τα οποία ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά είναι απόλυτα λογικό το να μη ψάχνονται στον ΠΑΟΚ για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση