Βόλος: “Παράλογη απόφαση, 400 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αν το ζητήσουν”

Απο thessports.gr: Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Βόλου κάνει λόγο για παράλογη και άδικη τιμωρία μετά το πρόστιμο 4.500 ευρώ που επιβλήθηκε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρει επίσης πως στα προσεχή παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, εφόσον το ζητήσουν οι ομάδες, θα τους διατεθούν από 400 εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους – κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση