Γιαννούλης: «Ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου – Σε καραντίνα λόγω Covid»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ανακοίνωσε με μήνυμά του στα social media πως είναι το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας με διάθεση χιούμορ πως… ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας του!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μετά τα σημερινά τεστ στις τάξεις του ΠΑΟΚ, εντοπίστηκε κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να κάνει λίγο αργότερα την… αποκάλυψη. 

Ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είναι ασυμπτωματικός και θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα, ωστόσο, δεν έχασε το χιούμορ του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας του δεδομένου πως προ ημερών υπέστη και θλάση.

Μάλιστα, ο ίδιος έδειχνε να ανταποκρίνεται εξαιρετικά με φόντο την επάνοδό του στα γήπεδα, ωστόσο, στην παρούσα φάση θα οπλιστεί με υπομονή: 

«Για την οικονομία της κουβέντας ας παραδεχθούμε απλά ότι ο Νοέμβριος δεν είναι ο μήνας μου! Μετά τον τραυματισμό μου, ήρθε η ώρα να προστεθώ και εγώ στη λίστα των ανθρώπων που έχουν covid. Δίχως συμπτώματα αλλά και πάλι το επόμενο διάστημα το πρόγραμμα αναγκαστικά έχει σπίτι, ατομική αποθεραπεία, διάβασμα και ξεκούραση. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, τους γύρω σας και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη».

56 1

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση