«Γι’ αυτό δώσαμε το όνομα του Κρέσπο στο νέο γήπεδο»

Απο sdna.gr: Ο δήμαρχος της Λόρα Ντελ Ρίο, Αντόνιο Μιγκέλ Εναμοράδο, μίλησε στον ραδιοφωνικό «αέρα» της Θεσσαλονίκης για την πρωτοβουλία του να δώσει στο νεόκτιστο γήπεδο της περιοχής το όνομα του ντόπιου αθλητή του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Στην πόλη της Λόρα Ντελ Ρίο, εκεί όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε να μαθαίνει ποδόσφαιρο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ένα νεόκτιστο στάδιο πήρε το όνομα του. Οι αρχές της πόλης θέλησαν να τον τιμήσουν για την καριέρα του και να τον καταστήσουν με κάθε τρόπο ίνδαλμα για τα νεαρά παιδιά της περιοχής.

Ο δήμαρχος της Λόρα Ντελ Ρίο, Αντόνιο Μιγκέλ Εναμοράδο, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την πρωτοβουλία αυτή:

«Η κωμόπολή μας έχει πληθυσμό 20.000. Είναι ο καλύτερος παίκτης της περιοχής και ένας από τους καλύτερους αθλητές μας. Βρισκόμαστε κοντά στην Σεβίλλη και η Λόρα Ντελ Ρίο μοιάζει σε πολλά με την Θεσσαλονίκη.

Ο Κρέσπο είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Έχει πετύχει πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να δώσουμε το όνομά του στο νέο στάδιο που χτίζουμε. Θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακινήσουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Είναι ίνδαλμά τους. Πριν από 15 μέρες το αποφασίσαμε. Τον καλέσαμε στο Δημαρχείο σε μία πολύ ωραία εκδήλωση. Ήταν εκεί όλα τα ΜΜΕ και η οικογένειά του. Ήταν πολύ χαρούμενος, ένιωθε πολύ όμορφα και περήφανος για την τιμή που του έγινε».

Για τον αν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει φίλους λόγω του Κρέσπο στην περιοχή: «Ισχύει αυτό. Εδώ ακολουθούν την πορεία του Χοσέ. Ξεκίνησε από εδώ, πήγε στη Σεβίλλη, έπαιξε σε πολλές ομάδες αλλά με τον ΠΑΟΚ δέθηκε. Όταν ήταν εδώ μου είπε ότι είναι πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και ευχαριστεί όλο τον κόσμο εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο και η χωρητικότητά του θα είναι 3-4 χιλιάδες».

Κατέληξε λέγοντας: «Μας έχει προσκαλέσει ο Χοσέ να έρθουμε στην Τούμπα, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν τα καταφέραμε. Κάποια στιγμή θέλουμε να τον δούμε από κοντά να αγωνίζεται»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση