Γκαρσία: «Οι μικροί κατάλαβαν ότι στον ΠΑΟΚ είμαστε νικητές»

Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίνοντας παράλληλα μερικά ελαφρυντικά στην ομάδα του. Διαβάστε τι δήλωσε για τους νεαρούς αθλητές, τον Περέιρα και τον Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVΑ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:

Για το αν είναι χαρουμενος ή ανακουφισμενος περισσότερο:

«Λιγο προβληματισμένος, γιατί στα πρώτα λεπτά δεν πατήσαμε πολύ καλά και κάναμε ένα λάθος το οποίο πληρώσαμε. Εντάξει, ξέρω ότι τώρα είναι λίγο δύσκολα, έχουμε τραυματία, έχουμε παίκτη με covid, δεν είναι όλα πολύ καθαρά. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, στο δεύτερο κάναμε υπομονή, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και ότι κανένα δεν είναι εύκολο».

Για τα κύρια σημεία που ζήτησε να αλλάξουν στο δεύτερο ημίχρονο:

«Είχαμε παίκτες που δεν έχουν πολύ ρυθμό. Ο Βιεϊρίνια έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι σήμερα, ήταν καλός, είναι αρχηγός. Ο Περέιρα το ίδιο, δεν είχε ρυθμό, ήταν όμως καλός. Κάναμε μεγάλη πρσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε πλέον και τις πέντε αλλαγές, τις χρειαζόμαστε. Με τις πέντε αλλαγές είναι όλα διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, με Τζολη και φρεσκάδα μπροστά ειχαμε περισσοτερη ταχύτητα. Εντάξει, κάποια παιδιά δεν τα πήγαν πολύ καλά. Αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό που θέλαμε. Και τώρα έχει δουλειά».

Για τον Περέιρα και αν δουλεύει ατομικά μαζί του:

«Ναι δουλεύουμε με όλα τα παιδιά. Έχουμε και τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη. Δουλεύουμε ατομικά, είναι μικρά παιδιά. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε και τα μικρά παιδιά αλλά και τους μεγάλους».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι, όπως ήρθε η ανατροπή, είναι σημαντικό για τη νοοτροπία των νεαρών ποδοσφαιριστών του:

«Είναι σημαντικό, γιατί όταν είσαι πίσω στο σκορ, μπορεί να υπάρχουν νεύρα. Τώρα δεν έχουμε κόσμο, αλλά με γεμάτη Τούμπα αυτό θα μπορούσε να τους επηρεάσει. Αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Είμαστε νικητές, σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη, αυτό πρέπει να καταλάβουν τα μικρά παιδιά»

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση