Δεν ξεχνάει τον Παντελή ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Από το 2009 σε άγρυπνο κώμα ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου…

Στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι από χθες το πρωί τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (15:00), με μέρος των εσόδων από την πώλησή τους να δίνονται στην οικογένεια του άτυχου Παντελή Κυριακίδη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής:

“Τα τελευταία 6 χρόνια ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action έχει προφέρει οικονομική ενίσχυση σε πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών. Παιδιών που δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη κόντρα σε αδυσώπητους εχθρούς. Η δράση του PAOK Action θα συνεχιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μέρος των εσόδων από όλους τους εντός έδρας αγώνες θα διατίθεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η πρώτη δράση θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα (12.09, 19:00). Όπως κάθε χρόνο ο πρώτος εντός έδρας αγώνας αφιερώνεται στη βοήθεια ενός δικού μας παιδιού, του Παντελή Κυριακίδη. Του άτυχου ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ που μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα παραμένει εδώ και χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι σε κώμα.
Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο»!

Υπενθυμίζεται πως ο Παντελής Κυριακίδης παραμένει σε άγρυπνο κώμα από τις 24 Μαΐου 2009, όταν και επέστρεφε από τουρνουά στην Αθήνα στο οποίο πήρε μέρος ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Στο τραγικό δυστύχημα, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση