Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ομάδα κι έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

Ο Ζερμέιν Λοβ απάντησε θετικά στην πρόταση παραμονής του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο Παλατάκι, δύο 24ωρα μετά την ανάλογη απόφαση του Τζος Κάρτερ.

Θα υπάρξει και τρίτη παραμονή Αμερικανού στην ομάδα και δη του Μάλκολμ Γκρίφιν; Τα δεδομένα της υπόθεσης δεν έχουν μεγάλη απόσταση από την ανάλογη του Λοβ, μόνο που για την περίπτωση του «Black Ceasar», είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚ στην πρόταση που του έχει καταθέσει, έχει «ανέβει» οικονομικά, σε σχέση με την περσινή συμφωνία (όπως έκανε και με τον Λοβ), αλλά πάντα στο δικό του πλαίσιο. Η πρόταση αυτή, ήταν η καλύτερη που μπορούσε να δώσει, σε έναν εκ των πιο σημαντικών παικτών της περσινής σεζόν και περιμένει την απάντηση του.

Από την πλευρά του Γκρίφιν, υπήρξε απόσταση σε πρώτη φάση, με την πλευρά του Αμερικανού ατζέντη, να κάνει λόγο για ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί κάτι χειροπιαστό.

Γκρίφιν και Λοβ, είναι και οι δύο από το Σικάγο και αυτό το διάστημα της offseason είναι στην ίδια περιοχή και ο δεύτερος, από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, προσπαθεί να πείσει το φίλο του, να επιστρέψει κι αυτός!

Λογικά, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει τον Γκρίφιν μεν, αλλά να έχει στη λίστα του και κάποιες εναλλακτικές επιλογές, δε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση