Διαφώνησε με Λουτσέσκου ο Μπόλονι

Μεγάλη είναι η κουβέντα που έχει ξεκινήσει στην Ρουμανία σχετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε πρόσφατες δηλώσεις του πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις… Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά… Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να “καταστρέφεις” το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Και ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Μπαπέ και τον Καντέ».

Η παραπάνω τοποθέτηση του Λουτσέσκου δεν βρίσκει σύμφωνο πάντως τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος διαφώνησε με τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Δε συμφωνώ με τον Ράζβαν όταν μιλάει για Ρουμάνους παίκτες. Δεν είναι θέμα νοοτροπίας. Χρειαζόμαστε ανθρώπους για να βγάλουν το πνεύμα που έχουν μέσα τους οι νέοι ποδοσφαιριστές. Συνεχώς όλοι εκφράζουν την άποψη τους, ασκούν κριτική. Να βρούμε κάποιον που να βγει μπροστά και να ακολουθήσει έναν συγκεκριμένο δρόμο. Πρέπει να στηριχτεί ο αθλητισμός από την πολιτική ζωή της χώρας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Στη Γαλλία τα γήπεδα έχουν γίνει με κρατικές επενδύσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις ακαδημίες».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση