Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ

Το υφυπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωνε ότι η… φοβερή πρόταση του Λευτέρη Αυγενάκη -για τον κουμπάρο του και τα “διαμάντια” της ΕΕΑ- εξασφάλισε τη θετική γνώμη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Σύμφωνα με όσα ισχύουν, μετά την ψήφιση του νόμου 4809/2021, η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας συνεδρίασε, ακροάστηκε τα 14 προτεινόμενα μέλη (επτά τακτικά και επτά αναπληρωματικά) της εισήγησης του υφυπουργού Αθλητισμού και κατά πλειοψηφία διατύπωσε τη θετική της γνώμη.

Μάλιστα, από κανέναν πολιτικό σχηματισμό δεν διατυπώθηκε η παραμικρή ένσταση για οποιοδήποτε πρόσωπο από τα προτεινόμενα. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έδωσε την έγκρισή του, διευκρίνισε ότι το πράττει διότι διαφωνεί συνολικά με το θεσμικό πλαίσιο κι όχι με την προτεινόμενη σύνθεση, τα πρόσωπα της οποίας τιμά.

Υπέρ ψήφισε η ΝΔ και «παρών» ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25, χωρίς οποιοσδήποτε να αναφέρει το παραμικρό αρνητικό για την προτεινόμενη από τον κ. Αυγενάκη σύνθεση της ΕΕΑ”.

Αναλυτικά, η σύνθεση της νέας ΕΕΑ, που θα έχει τετραετή θητεία:

-Πρόεδρος, ο Νικόλαος Τζουλάκης του Εμμανουήλ, συνταξιούχος ανώτερος δικαστικός λειτουργός,
* με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Χρήστο Κουμπή του Γεωργίου, συνταξιούχο ανώτατο δικαστικό λειτουργό.

-Αντιπρόεδρος, η Αριστέα Σινανιώτη του Κωνσταντίνου, Καθηγήτρια του Εμπορικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς,
* με αναπληρωτή Αντιπρόεδρο τον Χαράλαμπο Τσιλιώτη του Μιχαήλ, Επίκουρο Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου, του Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

-Μέλος, ο Σπυρίδων Τσαντίνης του Κωνσταντίνου,
* με αναπληρωτή του τον Χρήστο Καπετάνο του Δημητρίου, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω, με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα Δικαίου Εταιρειών.

-Μέλος, ο Νικόλαος Γερακάρης του Αριστείδη,
* με αναπληρώτριά του την Ευαγγελία Παπανδρέου του Παναγιώτη, αμφότεροι δικηγόροι παρ’ Αρείω Πάγω, με εξειδίκευση και εμπειρία σε θέματα Αθλητικού Δικαίου.

-Μέλος, ο Ηλίας Αρκούδης του Παναγιώτη,
* με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Πανόπουλο του Ευαγγέλου, αμφότεροι πτυχιούχοι οικονομικής κατεύθυνσης και κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος Οικονομολόγου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

-Μέλος, ο Ιωάννης Ράλλης του Βασιλείου, συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα, πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης,
* με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Μπατσίλα του Δημητρίου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού.

-Μέλος, ο Μιχαήλ Κουρέτας του Διονυσίου, εν ενεργεία διεθνής διαιτητής υδατοσφαίρισης,
* με αναπληρωτή του τον Εμμανουήλ Μίαρη του Νικολάου, δικηγόρο και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση