Δούκας σε Σιμόπουλο: «Ποιος λέει ψέματα;» (pic)

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, απάντησε -με τη σειρά του- στον Στράτο Σιμόπουλο, καταγράφοντας τα δεδομένα της υπόθεσης για τη Νέα Τούμπα που έφερε τη σφοδρή σύγκρουση του Δικεφάλου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του με την ατάκα: «Πάνω στον πανικό του για να πρωταγωνιστήσει στους ρόλους του λαγού και του υπάκουου παιδιού, ο βουλευτής προσπαθεί ανεπιτυχώς να πιαστεί από τα μαλλιά του…», ο Λευτέρης Δούκας προχώρησε στην καταγραφή των δεδομένων της σύγκρουσης για να καταλήξει στην απάντησή του στον Στράτο Σιμόπουλο πως: «Προφανώς, τα γεννοφάσκια που επιλεκτικά επικαλείται είναι τόσο μικροσκοπικά, που υπερκαλύφθηκαν από την κομματική του ταυτότητα…».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

Πάνω στον πανικό του για να πρωταγωνιστήσει στους ρόλους του λαγού και του υπάκουου παιδιού, ο βουλευτής προσπαθεί ανεπιτυχώς να πιαστεί από τα μαλλιά του.

Τον ενημερώνουμε ότι:

Η οδός των διαρροών αποτέλεσε δική τους επιλογή.

Κατέληξαν μάλιστα με επίσημη ενημέρωση πως δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση, ενώ μερικά λεπτά πριν υποστήριζαν πως δεν προσήλθαμε στη συνάντηση δηλώνοντας αδυναμία.

Τους δίνουμε όσο χρόνο θέλουν, μέχρι να αποφασίσουν ποιο από τα δυο ισχύει.

Όσο για την ταμπακιέρα που επικαλέστηκε, ευχαρίστως να την συζητήσουμε για να διαπιστωθεί ποια έχει περιεχόμενο, ποια αέρα κοπανιστό και απλά διανθίζεται με ξεπερασμένους πολιτικαντισμούς, αοριστίες και αντιφάσεις.

Όταν παραδέχεται και ο ίδιος πως ακόμα δεν υφίσταται Προεδρικό Διάταγμα, ελπίζουμε να αντιλαμβάνεται ότι μέχρι τότε ουσιαστικά δεν γίνεται να προχωρήσει το παραμικρό. Σε φάση προετοιμασίας μάλιστα δεν μπορούμε ούτε να ανακοινώνουμε κάτι, αφού ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές μετά το ΠΔ (το οποίο δεν αφορά μόνο το γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής).

Αναφορικά με το Καυταντζόγλειο, ΠΑΟΚ έχει υποβάλλει πλήρη πρόταση παρεμβάσεων και κοστολογίου.

Το Καυταντζόγλειο και η ΓΓΑ δεν έχουν απαντήσει αν αποδέχονται την πρόταση και το σύνολο των παρεμβάσεων, δεν έχουν καθορίσει το κόστος μίσθωσης, τη μεθοδολογία εκτέλεσης των έργων και συμψηφισμού των ποσών, ούτε το πλαίσιο συνεργασίας κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας εκεί.

Μέχρι σήμερα, υπάρχει απόλυτη σιωπή από την πλευρά τους.

Αν τα παραπάνω μεταφράζονται ως «πλήρη ετοιμότητα, από την πλευρά της κυβέρνησης», η παραδοσιακή υποσχεσιολογία και φανφαρολογία, έχει εκτοξευτεί σε άλλο επίπεδο.

Χωρίς απαντήσεις και διευκρινήσεις από το Καυταντζόγλειο, ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να καταρτίσει την οικονομοτεχνική μελέτη, που επίσης επικαλέστηκε.

Εξάλλου δεν έχει εκδοθεί η αναγκαία Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που καθορίζει τις λεπτομέρειες της οικονομοτεχνικής μελέτης.

Ένας από τους δυο λέει ψέματα, οπότε ας μας ενημερώσει που υπάρχει, ποια είναι και πότε εκδόθηκε, για να προκύψει ο ψεύτης της υπόθεσης.

Για την έναρξη διαδικασιών έκδοσης αδειών, ως μηχανικός και ο ίδιος θα πρέπει να γνωρίζει ότι καμία οικοδομική άδεια δεν εκδίδεται αν δεν ρυθμιστεί το πολεοδομικό και ρυμοτομικό καθεστώς της περιοχής, το οποίο θα εγκριθεί με το ΠΔ . Κανείς επενδυτής δε μπορεί να προετοιμαστεί, όπως το εννοεί ο βουλευτής, αν η περιοχή όπου θα υλοποιηθεί η επένδυση δεν έχει ξεκάθαρα και θεσμοθετημένα χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με την απουσία του από το περσινό κάλεσμα του ΑΣ, δεν μας εκπλήσσει η προσχηματική επίκληση των δηλώσεων του Μάκη Γκαγκάτση.

Ο οποίος παρεμπιπτόντως, επεσήμανε το αυτονόητο περί προσπάθειας διαχωρισμού της Ελλάδας από Αυγενάκη-Μαρινάκη.

Την ίδια στιγμή ο ίδιος και οι συνάδελφοι του, επέλεξαν να επικροτήσουν δια της σιωπής το πρωτοφανές στα χρονικά σκάνδαλο καταδίκης μιας ομάδας από διορισμένη επιτροπή, χωρίς μάλιστα να δικαστεί.

Ποινή που ανακοινώθηκε την ώρα τέλεσης αγώνα, με ξεκάθαρη στόχευση.

Προφανώς, τα γεννοφάσκια που επιλεκτικά επικαλείται είναι τόσο μικροσκοπικά, που υπερκαλύφθηκαν από την κομματική του ταυτότητα..

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση