Ελευθεριάδης: «Η κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε άλλαξε τις ισορροπίες»

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στη φάση της κόκκινης κάρτας αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του για άλλη μια φορά προηγήθηκε αλλά στο τέλος απώλεσε τους βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Θα ήθελα να πω κάτι για τους συναδέλφους μας της Super League 2, ότι είμαστε μαζί τους και θα δίνουμε τις μάχες μας για τα δικαιώματα τους».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Μπήκαμε καλά, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε. Μετά την κόκκινη αλλάξαν οι ισορροπίες και από εκεί και πέρα μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ’ το παιχνίδι αν δεν είχαμε δεχτεί την κόκκινη».

Για το ότι συμβαίνει συχνά να προηγούνται αλλά στο τέλος να μην παίρνουν τη νίκη: «Είναι κάτι που το κοιτάμε. Σήμερα είναι διαφορετικά γιατί δεχτήκαμε την κόκκινη στη συνέχεια πίεσε ο ΠΑΟΚ και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Το επίπεδο σε όλες τις ομάδες είναι πολύ καλό. Δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν κι αυτοί. Δεν είναι ότι έχει μια κόπωση η ομάδα προς το τέλος, αυτό θα φαινόταν».

Για το μέλλον του ΠΑΣ στην κατηγορία: «Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη από τώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο, εμείς κοιτάμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, επιθετικό. Από εκεί και πέρα εύχομαι να μετουσιώνεται και σε νίκες αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση