Εμφάνιση Αυγενάκη: «Μπορεί να επιλυθεί άμεσα κάθε εκκρεμότητα με Καυτανζόγλειο – ΠΑΟΚ»

Παίρνοντας σκυτάλη από την αναφορά του Καυτανζογλείου, ο Λευτέρης Αυγενάκης εμφανίστηκε και πήρε θέση για το ζήτημα που απασχολεί εδώ και μήνες τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον Δικέφαλο σε κάθε πιθανή και απίθανη λύση για τη μετεγκατάστασή του!

Είναι ένα θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του ΠΑΟΚ εδώ και μήνες, αναγκάζοντας τους Θεσσαλονικείς να στραφούν ακόμη και σε λύσεις όπως το ΟΑΚΑ μετά το αδιέξοδο που προκλήθηκε με το Καυτανζόγλειο με υπογραφή Λευτέρη Αυγενάκη δεδομένου πως είναι ο πολιτικός προϊστάμενος…

Με αφορμή -λοιπόν- την ανακοίνωση που εξέδωσε το Καυτανζόγλειο, υπογραμμίζοντας και την παρουσία του Υφυπουργού και το ρόλο του, πήρε σκυτάλη ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: «Η θετική βούληση της Διοίκησης Καυτανζογλείου,του Υφ.Αθλητισμού & της Κ/Β για φιλοξενία ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εν όψει κατασκευής της νέας Τούμπας, ήταν και είναι εκπεφρασμένη. Με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας όλων των μερών, μπορεί να επιλυθεί άμεσα κάθε εκκρεμότητα».

Επειδή ο ΠΑΟΚ γνωρίζει από πρώτο χέρι την υπόθεση, ως και ο άμεσα εμπλεκόμενος και ενδιαφερόμενος, τα ευχολόγια από τις πράξεις απέχουν αισθητά μεταξύ τους και γι΄αυτό έχει επιλέξει συνειδητά να πάρει απόσταση από οτιδήποτε δεν αφορά και δεν εισέρχεται στην ουσία της συζήτησης. Και αυτό σχετίζεται και με το Καυτανζόγλειο και με τον Αυγενάκη.

Και γι΄αυτό εξάλλου έχει επιλέξει να επικοινωνεί με απόλυτη διαφάνεια όλες του τις κινήσεις αναφορικά με τη Νέα Τούμπα και το Καυτανζόγλειο, γνωρίζοντας πώς παίζεται το παιχνίδι των εντυπώσεων γύρω από την «καυτή» για εκείνον υπόθεση! 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση