Επικοινωνία Προέδρου-Προπονητή

Επικοινωνία Προέδρου-Προπονητή

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία τηλεδιάσκεψη είχαν χθες ο Πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, με τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων. O κ.Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες, αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρίκαι όλες οι λεπτομέρειες του περαιτέρω σχεδιασμού. Ο Πρόεδρος ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος σ΄αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας, ώστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξη και την ενίσχυση ως τώρα της ομάδας και συμφώνησε στους υψηλούς στόχους που καλείται η ομάδα του να επιτύχει.

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει στιγμιότυπα από την συνομιλία των δυο ανδρών:

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση