Επιστολή για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Από Επιστολή στον γ.γ Υγείας έστειλε η ΕΣΑΠ με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, που κοινοποιήθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη. Η επιστολή συνοδεύεται με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Αναλυτικά: «Η ΕΣΑΠ ανακοίνωνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή, Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση