Ζέρβας: «Μπουλντόζες στην Τούμπα το 2022» (vid)

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την πεποίθηση πως εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπουν οι μπουλντόζες στην Τούμπα το 2022!

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας και Εθελοντισμού, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, είχαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής και ο Γενικός Γραμματέας, Θανάσης Καπετανάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο πλευρών έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις που αφορούν το πρότζεκτ για τη Νέα Τούμπα δεδομένου πως το ειδικό χωρικό σχέδιο μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί για την τελική έγκρισή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο κ.Ζέρβας υπογράμμισε πως οι φαγάνες αναμένεται να μπουν το 2022, με τις μελέτες να ολοκληρώνονται κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους:  «Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, της χρονοβόρας αυτής διαδικασίας, και ουσιαστικά θα εγκρίνουμε τους πολεοδομικούς όρους. Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του προεδρικού διατάγματος. Θα γίνουν οι μελέτες για να μπορέσουμε το 2022 να μπουν οι φαγάνες».

 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση