Ζωντανός ο Έρικσεν! (Vids-Live Update)

Διακόπηκε στο 41′ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δανία και Φινλανδία, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Επιστρατεύτηκε μέχρι και απινιδωτής  για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς δεν ανέπνεε.

Οι συμπαίκτες του βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω του. Άλλοι έκλαιγαν, άλλοι έκαναν προσευχές, ενώ το γήπεδο που είχε κόσμο στις κερκίδες έμοιαζε… άδειο από την ησυχία που έκαναν όλοι, όντας σοκαρισμένοι. Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε πως το ματς διεκόπη.

 

VIDEO: Η στιγμή της κατάρρευσης

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συμβάν:

20:10 Οι Δανοί μεταδίδουν πως έφυγε ασθενοφόρο με τον Έρικσεν από το γήπεδο. Καμία περαιτέρω αναφορά.

20:20 Τα τελευταία λεπτά κυκλοφορούν οι παρακάτω φωτογραφίες, οι οποίες φαίνεται να είναι έγκυρες.

ΕΡΙΚΣΕΝ

ΕΚΡΣΕΝ

Ακόμη ένα Video από τη στιγμή της κατάρρευσης:

20:30 Ανακοινώνεται αυτή τη στιγμή από την UEFA πως ο Έρικσεν πήγε στο νοσοκομείο κ πως θα υπάρξει νέα ανακοίνωση 20:45. Παράλληλα επιβεβαιώνεται από παρόντες στο νοσοκομείο πως ο Έρικσεν έφτασε έχοντας τις αισθήσεις του. Οι ίδιες πληροφορίες από την ανακοίνωση της UEFA αναφέρουν πως η κατάσταση του είναι σταθερή.

Η τελευταία ενημέρωση από τη διοργάνωση:

20:35 Όπως αναφέρει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας, η κατάσταση του παίκτη είναι σταθερή κι ο ίδιος είναι ξύπνιος κι υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης του παίκτη με όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του σε μια πραγματικά ανατριχιαστική στιγμή:

Όλοι οι παίκτες της Δανίας σαν ασπίδα γύρω από το συμπαίκτη τους λίγα λεπτά μετά το συμβάν

δανία

20:55  Η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου αναφέρει πως ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ζωντανός κι η πορεία της υγείας του σταθερή. Οι πανηγυρισμοί που διαδέχθηκαν την ανακοίνωση δεν είχαν προηγούμενο. Τώρα υπάρχει συζήτηση των υπευθύνων για την έκβαση του αγώνα με τις τελευταίες πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως θα διεξαχθεί κανονικά.

21:00 Ο ατζέντης του Ερικσεν, Martin Schoots, σε δηλώσεις του, έχοντας επικοινωνήσει πρώτα με τον πατέρα του παίκτη, ανέφερε,”είναι ξύπνιος και μιλάει”.

21:10 Κανονικά θα συνεχιστεί το παιχνίδι με την ώρα επανέναρξης να ορίζεται στις 21:30

21:30 Ο Διευθυντής της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας, Peter Møller, μετέφερε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε με τους συμπαίκτες του μέσα από το νοσοκομείο μεταφέροντας τους πως είναι καλά.

denmark2

Φωτογραφία λίγο πριν την επανέναρξη της αναμέτρησης:

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση