Η Βουλή άνοιξε το δρόμο για τις Β’ ομάδες

Για μια ιστορική στιγμή στην πορεία προς την υλοποίηση του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έδωσε το πράσινο φως για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο.

Ο κ. Ζέρβας δεν έκρυψε και τη συγκίνηση του για τις εξελίξεις γύρω από την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το νέο του σπίτι, αναφερόμενος μάλιστα και στη θητεία του πατέρα του ως προέδρου του ΑΣ του ασπρόμαυρου συλλόγου.

«Είμαι συγκινημένος γιατί φτάνουμε στο τελικό στάδιο όπου δίνουμε την έγκριση μας γι΄αυτή τη φάση. Κλείνει ένας μακρύς κύκλος, συζητήσαμε πολλά θέματα για ένα πρότζεκτ που πρέπει να γίνει. Το αξίζει ο ΠΑΟΚ, η Τούμπα, η πόλη. Να γίνει με τον καλύτερο και πιο σύντομο τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ έχει στην κατοχή του 31 στρέμματα. Είχαν αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ από το υπουργείο Εθν. Άμυνας. Από το υστέρημα των ΠΑΟΚτσήδων. Επί των ημερών της προεδρίας του πατέρα μου στον ΑΣ, το 1966, είχε εξοφληθεί η έκταση αυτή. Το 2018 δόθηκε στον ΑΣ μια πρόσθετη έκταση από το ταμείο Εθνικής Άμυνας για 99 χρόνια. Περίπου 60 στρέμματα στο σύνολο.

Είναι ιστορική στιγμή για την πόλη και το δημοτικό συμβούλιο. Μακάρι να βρεθώ όπως ο Γ. Κούδας, όπως ο πατέρας μου σε μια μεγάλη επιτυχία στο νέο γήπεδο».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση