Η Γουλβς επιμένει Πορτογαλικά: Νέος προπονητής ο Λάνγκε

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα από τα οριστικοποιήσει το θέμα της προετοιμασίας, που πέρασε από πολλά κύματα, όχι λόγο αλλαγής προπονητή, αλλά λόγω της «πρόκρισης» του Δικεφάλου από τον 2ο στον 3ο προκριματικό γύρο του Κονφερενς Λιγκ, μέσω των ανακατατάξεων της ΟΥΕΦΑ. Οι «ασπρόμαυροι» επιστρέφουν στην Ολλανδία, όπου θα κάνουν μίνιμουμ τέσσερα φιλικά…

Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γινόταν στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μας θα λάμβανε χώρα στο Τιρόλ της Αυστρίας, από τις 29 Ιουνίου ως τις 13 Ιουλίου, διάστημα κατά το οποίο ο ΠΑΟΚ θα έδινε και τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια. Όλα αυτά, με βάση την 22α Ιουλίου, ημέρα του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε, λόγω ανακατατάξεων, στον 3ο προκριματικό γύρο, καθώς οι κυπελλούχοι Ελλάδος και Ελβετίας κέρδισαν ένα γύρο. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 29 Ιουνίου, το πρώτο φιλικό θα είναι στην Τούμπα και θα γίνει στις 9 Ιουλίου, με αντίπαλο τον Βόλο, και η μετακόμιση στο εξωτερικό θα γίνει  στις 12 Ιουλίου, με τον ΠΑΟΚ να μένει εκτός συνόρων μέχρι και τις 29 Ιουλίου. Έδρα του, η Ολλανδία, ξανά.

Η πίεση να λυθεί αυτό το θέμα ήταν μεγάλη, με άνθρωπο του ΠΑΟΚ να ταξιδεύει τις προηγούμενες ημέρες στην Ολλανδία για να δει υποψήφια κέντρα, να κάνει τις συζητήσεις και να κλείσει συμφωνία. Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ θα δώσει μίνιμουμ τέσσερα φιλικά.

Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αφού πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση