Η Γούλα επιβεβαιώνει τις θέσεις του ΠΑΟΚ

Τα λεγόμενα της προέδρου της Επιτροπής του Καυτανζογλείου σταδίου στην ΕΡΤ επιβεβαιώνουν τις θέσεις του «Δικεφάλου» δίχως να μας κάνουν σοφότερους.

Καμία εξέλιξη για το ζήτημα της σύναψης συμφωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για τη χρησιμοποίηση του σταδίου δεν προκύπτει από τα όσα δήλωσε στην κρατική τηλεόραση η Καλυψώ Γούλα.

Η στασιμότητα που επικρατεί στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι χαρακτηριστική καθώς ουσιαστικά, μέσα από τις δηλώσεις της, η πρόεδρος της Επιτροπής του σταδίου επιβεβαιώνει τις θέσεις του «Δικεφάλου» δίχως να μας κάνει σοφότερους.

Ειδικότερα, τα λεγόμενα της κ. Γούλα, δείχνουν πως δύο χρόνια μετά την πρώτη κουβέντα των δύο πλευρών, συνεχίζεται το γαϊτανάκι… σύστασης επιτροπών καθώς ακόμη μία επιτροπή πρέπει να συναντηθεί με άλλη επιτροπή για να συστήσουν μία επιτροπή που θα αποφανθεί τι θα πρέπει να εγκρίνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ουσιαστικά ο πολιτικός της προϊστάμενος, Λευτέρης Αυγενάκης, στον οποίο από τη Μικράς Ασίας χρεώνουν απροθυμία να συνεργαστεί για να δοθεί επιτέλους λύση.

Η μεθοδικότητα και η λεπτομερής προσέγγιση της ΠΑΕ σε ό,τι αφορά το θέμα του καινούργιου γηπέδου για την επόμενη ημέρα του συλλόγου είναι γνωστή, και στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια δεν μπορεί παρά να δημιουργούνται οι σκέψεις πως αν η πολιτική ηγεσία ήθελε να βοηθήσει πραγματικά, να γίνει… σύμμαχος αυτής της προσπάθειας, όπως έπραξε κατά το παρελθόν για άλλες ομάδες, δεν θα χρειαζόταν ούτε η Καλυψώ Γούλα, ούτε καν ο ΠΑΟΚ. Όλα αυτά θα ήταν μέσα σε μία απλή υπουργική απόφαση… χθες.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση