«Η δημιουργία νέας ομάδας με νοοτροπία νικητή είναι δύσκολη»

Η ήττα στο Περιστέρι σίγουρα πληγώνει τον ΠΑΟΚ, όμως στον Δικέφαλο είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά καθώς ακολουθεί την Πέμπτη ένα κομβικό παιχνίδι για την Ευρώπη κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Όπως παραδέχεται και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Η δημιουργία μιας νέας ομάδας μπολιασμένης με νοοτροπία νικητή, αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι δύσκολη».

Η επιστροφή από τη διακοπή του πρωταθλήματος έδειξε να επηρεάζει για μια ακόμη φορά τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, όμως αυτή τη στιγμή όλοι καλούνται να εστιάσουν στον «τελικό» της Πέμπτης με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η δημιουργία μιας νέας ομάδας μπολιασμένης με νοοτροπία νικητή, αποδεικνύεται και στην πράξη ότι είναι δύσκολη. Στη διαδικασία είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές, βραδιές που τίποτα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ακριβώς ότι συνέβη στο Περιστέρι δηλαδή.

Ως τώρα ο ΠΑΟΚ έβαζε δύσκολα στον εαυτό του παρότι έπαιζε καλά. Όπως είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου «πρέπει να παίξουμε φανταστικά για να κερδίσουμε γιατί όταν παίζουμε καλά δυσκολευόμαστε». Αυτή τη φορά ο Δικέφαλος δεν έπαιξε καλά. Έκανε το κακό ματς που δικαιούνταν, αλλά το έκανε τη λάθος (όχι πως υπάρχει σωστή) χρονική στιγμή. Μετά από διακοπή που έχει φανεί πως επηρεάζει τη συγκέντρωσή του.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, πήρε με το σκληρό τρόπο το κλισέ μάθημα πως «δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια» και είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει γιατί μπροστά του υπάρχει η πρόκληση της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ενός τελικού ακόμη με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League».

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση