Η… εμβόλιμη 3η αγωνιστική κι η ανακοίνωση προγράμματος της Super League

Τα μπρος-πίσω των ομάδων έφεραν σέντρα τον Σεπτέμβρη. Τι συμφώνησαν όμως οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού για να βγει το καλεντάρι.

Η αναβολή των δύο πρώτων αγωνιστικών της Super League και η σέντρα τον Σεπτέμβρη, δημιούργησε εκτός όλων των άλλων κι έναν επιπλέον προβληματισμό στη λίγκα για τον προγραμματισμό της σεζόν.

Σε πρωτάθλημα, άλλωστε, που υπάρχουν πλέι οφ, είναι επικίνδυνο να… φορτώνεται το πρόγραμμα στο τέλος, εκεί όπου οι ομάδες διεκδικούν στόχους και θα το κάνουν με ειδική διαχείριση των μαζεμένων αναμετρήσεων.

Για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι των ομάδων στην τελευταία τους συνάντηση συμφώνησαν προφορικά ότι θα υπάρξουν δύο αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, έτσι ώστε να καλυφθούν οι δύο εβδομάδες που χάθηκαν.

Η 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και για ακόμα μία αγωνιστική τον Δεκέμβριο.

Η Super League ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, στο οποίο θα συμφωνηθούν οι ημερομηνίες και οι ώρες από τη 2η έως την 5η αγωνιστική.

Πέρα από αυτή την πρώτη παρτίδα προγράμματος, στη συνέχεια οι άνθρωποι του συνεταιρισμού θα δουλέψουν για να ανακοινώσουν ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος, το οποίο θα φτάνει και μετά τα Χριστούγεννα.

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση