Η επική «ανάγνωση» του ΠΑΟΚ – PSV από τους Ισπανούς

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο «διάβασαν» το ματς του ΠΑΟΚ με την PSV οι Ισπανοί. Οι ατάκες για τον Πάμπλο Γκαρσία και η ήττα σοκ…

Όπως είναι λογικό οι Ισπανοί παρακολουθούν στενά τα πεπραγμένα του ΠΑΟΚ και της PSV καθώς στον όμιλο βρίσκεται και η Γρανάδα, η οποία ηγείται της κούρσας.

Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο «διαβάζουν» το αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μιλούν για μια σοκαριστική ήττα της PSV στη Θεσσαλονίκη. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, η ήττα από μόνη της δεν σημαίνει κάτι καθώς φαντάζει κάτι λογικό στην Τούμπα, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο επήλθε μετά το πρώτο ημίχρονο και το προβάδισμα είναι σοκαριστικός για τους Ισπανούς. 

Αναφορά γίνεται και στον προπονητή του ΠΑΟΚ για τον οποίο αναφέρουν πως: «Κανείς δεν γνωρίζει τι σχολίασε ο Πάμπλο Γκαρσία στους παίκτες του στο ημίχρονο αλλά η αλήθεια είναι πως οι Έλληνες εμφανίστηκαν διαφορετικοί στο β΄ημίχρονο», κάνοντας ειδική μνεία στην είσοδο του Χρήστου Τζόλη.

Και όπως υπογραμμίζουν, μπορεί η Γρανάδα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο, θα την βόλευε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα στην Τούμπα…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση