Η μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Πάλι στα δύσκολα έριξε τον ΠΑΟΚ η κληρωτίδα αφού τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα, η κλήρωση τον έφερε να παίξει με την δυσκολότερη ομάδα της τριάδας! Η Μπεσίκτας λοιπόν είναι αυτή που θα κάνει το ταξίδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη (οπως όλα δείχνουν) για το μονό ματς που θα διεξαχθεί στις 25-26 Αυγούστου.

Η τουρκική ομάδα αν και έχει χάσει αρκετούς σημαντικούς παίκτες της λόγω οικονομικής στενότητας (Ρουίθ, Μπόατενγκ, Ελνένι και άλλους), ακόμα αποτελεί μεγάλη απειλή για τον δικέφαλο του βορρά! Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, με την προσθήκη του Σβαμπ και όπως όλα δείχνουν και του νεαρού Νινούα, συν τις οποίες μεταγραφές θα γίνουν μέχρι το παιχνίδι, έχει 90 λεπτά να δείξει το ποσό πολύ θέλει και μπορεί φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω και μα φτάσει πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Η χρυσή ευκαιρία φέτος με τους μονούς αγώνες μέχρι την φάση των play-off δεν πρέπει να πάει χαμένη και δεδομένου ότι η Ελλάδα κάθε χρόνο πέφτει κι άλλο στην κατάταξη των χωρών, ίσως η φετινή ευκαιρία των 4 αγώνων μέχρι τους ομίλους του Champions League σε μερικά χρόνια να μοιάζει ουτοπικό!

Xeni

Διαβάστε περισσότερα