«Η Μπριζ απέρριψε πρόταση της Σπάρτα Πράγας για Κρμέντσικ»

Μπορεί να τον έχει στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, ωστόσο, η Κλαμπ Μπριζ αποδεικνύεται «σκληρός» διαπραγματευτής στην υπόθεση Κρμέντσικ, απορρίπτοντας -μάλιστα- πρόταση της Σπάρτα Πράγας.

Μπορεί το μυαλό του Μάικλ Κρμέντσικ να βρίσκεται στο Euro μετά την πρόκριση της Τσεχίας στην φάση των «16», ωστόσο, οι εξελίξεις για το μέλλον του Τσέχου φορ «τρέχουν» από τη στιγμή που η Κλαμπ Μπριζ έχει αποφασίσει να μην τον κρατήσει στο δυναμικό της ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Βέλγιο…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, η Κλαμπ Μπριζ φέρεται να απέρριψε πρόταση της Σπάρτα Πράγας για αγορά του Κρμέντσικ, την ίδια στιγμή που η βελγική ομάδα αναζητά λύσεις για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Τσέχου. 

«Στην Κλαμπ Μπριζ εξακολουθούν να ψάχνουν να βρουν λύση για το θέμα του Μάικλ Κρμέντσικ. Έλαβαν μια προσφορά για τον παίκτη από την Σπάρτα Πράγας, η οποία θα ήθελε να αποκτήσει τον Τσέχο φορ με κανονική μεταγραφή, ωστόσο, η Κλαμπ Μπριζ απέρριψε αυτήν την προσφορά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση