Η πρώτη μεταγραφική συζήτηση ενόψει Ιανουαρίου

Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια και ονόματα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για τον ΠΑΟΚ και μαζί αρχίζει να φουντώνει η κουβέντα γύρω από την ποιοτική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει να είναι μια ομάδα που από το καλοκαίρι άφησε σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ της, με το πρώτο «ταμείο» της σεζόν να έχει γίνει και να δείχνει ότι είναι αναγκαία η προσθήκη τουλάχιστον τριών ποιοτικών ποδοσφαιριστών για να παραμείνει ανταγωνιστικός και μέσα στους στόχους του και στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν.

Φθάνοντας στην τρίτη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών ο ΠΑΟΚ παραμένει κοντά στην κορυφή, αλλά ο Ράζβαν Λουτσέσκου που έχει καταφέρει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να κρατάει ψηλά τον ΠΑΟΚ ξέρει ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις προς την ενίσχυση της. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει το χρόνο να συζητήσει με τους ανθρώπους, που είναι επιφορτισμένοι με το κομμάτι της ανάλυσης και της ανίχνευσης ποδοσφαιριστών , προκειμένου να αποφασίσει για τους παίκτες που χρειάζεται να έρθουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σ’ ένα πρώτο βήμα για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν.

Η «ανάγνωση» του ρόστερ, μετά από 16 επίσημα παιχνίδια, έχει φανερώσει αδυναμίες στις θέσεις των μπακ, του επιτελικού μέσου και στα «φτερά» της επίθεσης. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, η Βάσκο Ντα Γκάμα δεν πρόκειται να κινηθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του Λέο Ζαμπά, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να δώσει λύσεις στον Δικέφαλο για τα άκρα της επίθεσης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση