Η συζήτηση για Χασάν – Ελ Αραμπί και η αντίδραση του Γ.Σαββίδη (pic)

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο ακόμη θετικά κρούσματα κορωνοϊού και πλέον η συζήτηση για την παρουσία των ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες εν μέσω πανδημίας «φουντώνει», με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει τη δική του ψήφο.

Η Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/11) πως ο Χασάν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ενώ λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα ακόμη «πλήγμα» καθώς χάνει και τον Ελ Αραμπί για τον ίδιο λόγο ενόψει των αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στα social media ερυθρόλευκης απόχρωσης, η συζήτηση γύρω από την παρουσία διεθνών ποδοσφαιριστών στα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών ομάδων εν μέσω πανδημίας έχει «φουντώσει» δεδομένου πως προέχει η ασφάλεια των πρωταγωνιστών του αθλήματος, οι οποίοι λόγω ταξιδιών και υποχρεώσεων, είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης δεν δίστασε να καταθέσει την άποψή του και να συνταχθεί με τα όσα αναγράφονταν σε συγκεκριμένη ανάρτηση: «Εποχή κορονοϊού δέν έχουμε; Ασφαλείς δεν πρέπει να μείνουμε; ναι. Τότε γιατί δεν σταματάνε τις εθνικές ομάδες και φέρνουν 20 παίκτες από κάθε άκρη του κόσμου κοντά; Που είναι η UEFA και η FIFA που θέλουν την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών! Το καλύτερο είναι η διακοπή των εθνικών ομάδων για τον περιορισμό μετακινήσεων. Αυτό δεν τον λέω μόνο και μόνο γιατί δεν θα έχουμε 2 επιθετικούς για 2 βδομάδες αλλά για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που είναι πιο σημαντικό».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

126261311 427542421594952 5416796726190091858 n

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση