«Θα κάνουμε το παιχνίδι μας στην Τούμπα»

Στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κλείσουμε την ψαλίδα. Είναι ένα σημαντικό ματς, ανεξάρτητα από τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας».

Επίσης μίλησε:

Για τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα τελευταία ματς: «Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, έξι σε τρία ματς. Πρέπει να βελτιώσουμε τα μαρκαρίσματά μας, γιατί οι αντίπαλοι είναι καλοί και μας δημιουργούν πολλά προβλήματα».

Για τις επιστροφές βασικών στο ματς της Τούμπας: «Σίγουρα με ευχαριστεί που τους έχω στη διάθεσή μου. Έχω πολλούς παίκτες και μπορώ να κάνω πολλές επιλογές».

Για τον Χουλτ: «Τον ευχαριστώ για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που έφτασα εγώ στην Ελλάδα. Είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας, έχει ποιότητα και τα έδωσε όλα στην ομάδα».

Για τον Νταμιάν Σιμάνσκι: «Είναι ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουμε και αποφασίσαμε να τον κρατήσουμε».

Για τον Μπράιτ Ενομπακάρε: «Προπονείται για να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση. Περιμένουμε να είναι έτοιμος τη νέα χρονιά για να παίξει».