Κάκος: «Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ, ορθώς δόθηκαν τα 2 πέναλτι» (vid)

Ο Τάσος Κάκος αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ στην εκπομπή «Total Football» υπογραμμίζοντας πως ορθώς ακυρώθηκε το γκολ του Δικεφάλου αλλά δόθηκαν και τα δύο πέναλτι.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής σχολίασε τις φάσεις του αγώνα Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ στην εκπομπή του OPEN «Total Football» και αρχικά είπε για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς: «Ο παίκτης ξεκινάει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, στην συνέχεια σωστά δίνεται το πέναλτι γιατί υπάρχει ανατροπή. Αλλά μετά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR διαπιστώνει πως η φάση ξεκίνησε από θέση οφσάιντ και ακυρώνει ορθά το πέναλτι».

Όσον αφορά το γκολ του Ζίβκοβιτς που ακυρώθηκε είπε: «Ο βοηθός είδε πως ο επιθετικός ξεκινάει από αντικανονική θέση, θεώρησε πως έπρεπε να αφήσει την φάση όπως είναι η οδηγία και μετά ήρθε η επιβεβαίωση από το VAR και ακυρώθηκε το γκολ». 

Για το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 72ο λεπτό που κέρδισε ο Σφιντέρσκι είπε: «Δεν είναι εύκολη περίπτωση, γιατί ο διαιτητής κοιτάει τον επιθετικό στον οποίο πάει η μπάλα. Δεν πρόσεξε το καθυστερημένο τάκλιν και το πάτημα εντός περιοχής. Όμως το VAR ορθώς τον ενημερώνει και δίνει το πέναλτι σωστά» ενώ για το πέναλτι του ΠΑΟΚ στο 95ο λεπτό: «Ο διαιτητής είδε πως υπάρχει επαφή με το χέρι του αμυνόμενου και σωστά έδωσε το πέναλτι». 

 

 

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση